Laster Arrangementer

Alle Arrangementer

Opplev en Uforglemmelig Danseferie i Malaga med SalsaNor: 23. Februar til 1. Mars 2024

Gå ikke glipp av SalsaNors neste danseferie til det pittoreske Benalmádena, rett ved Malaga i Spania. Fra 23. februar til 1. mars 2024 får du oppleve profesjonelle cubanske instruktører, sosial dans, strandliv, og utsøkt mat. Les videre for å finne ut hvordan du kan reservere plassen din.

Er du klar for å kombinere sol, sjø, og salsa? SalsaNor inviterer til en hel uke med danseglede i Malaga/Benalmádena, en nydelig småby bare ti kilometer fra Malaga sentrum. Vi har sikret oss plass på det luksuriøse 4-stjerners Hotel Alay, kun 50 meter fra stranden og like ved Benalmádena Marina.

Kvalitetsinstruksjon og Sosial Dans

Vi har med oss Rohan Brown fra Storbritannia og cubanske Mario Acea som reiseledere og instruktører, i tillegg til to lokale, cubanske danseeksperter. Med 11 planlagte danseklasser i gruppeformat (og muligheten for privattimer), er dette en gyllen anledning til å ta danseferdighetene dine til et nytt nivå.

Bo som en Konge eller Dronning

Hotel Alay tilbyr tre utendørsbassenger, et fullt utstyrt treningsstudio og romslige saler for danseklasser. Frokostbuffet og middag er inkludert i pakkeprisen, og noen dager vil det også bli arrangert felles lunsjer knyttet til programmet.

Utforsk Andalucia

Ikke nok med det, vi har også lagt inn tid for fjellturer og utflukter i det vakre Andalucia, inkludert et Beach Party du ikke vil gå glipp av!

Priser og Påmelding

  • Dobbeltrom: 10 650 kr per person (9 950 kr ved tidlig påmelding)
  • Enkeltrom: 13 500 kr (12 800 kr ved tidlig påmelding)
  • SalsaNor-medlemmer får 300 kr i rabatt
  • Pakken inkluderer frokost og middag, danseprogram, fjellturer og Beach Party. Flyreise og private danseklasser kommer i tillegg.

Ta Kontakt

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Send en e-post til dansereiser@salsanor.no. Plassene er begrenset, så ikke nøl med å sikre deg din plass.

SalsaNor har over 20 års erfaring med danseferier, og vi ønsker nå å fokusere på mer etisk ansvarlige reisemål. Velkommen med på en uforglemmelig reise!

Bestill din plass her: SalsaNor til Malaga

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen