Laster Arrangementer

Alle Arrangementer

Velkommen til en helaften med Salsa på Byscenen lørdag 1. juni!

I anledning SalsaNors 25-årsjubileum, inviterer vi deg til en uforglemmelig konsertopplevelse med det ni-manns salsaorkesteret Son Candela, denne gangen i Trondheim! Dette arrangementet er en del av Latin Weekend som finner sted samme helg, og konserten er inkludert i Latin Weekend-passet.

Om Son Candela: Son Candela er et av de mest fremtredende salsa-orkestrene i Norge, med over 15 års erfaring. Det hele startet da fem latinamerikanske musikere møttes i Oslo i 2009 med en felles visjon om å formidle arven fra deres latinamerikanske kultur til publikum i Norge. Orkesteret ble etablert med et sterkt ønske om å fremme den autentiske cubanske Son og andre afro-cubanske rytmer. Navnet «Son Candela» symboliserer lidenskapen og flammen de ønsker å dele med salsapublikummet.

Son Candela har et variert repertoar med salsa fra Cuba, Puerto Rico, Colombia, Venezuela og Panama. Med fokus på å tilfredsstille både salsalyttere og salsadansere, leverer de en energisk og engasjerende forestilling som garantert vil få deg til å danse hele natten.

Son Candela har et friskt og variert repertoar med salsapublikum og ikke minst salsadanserne i tankene; gjennom konserten får vi høre både salsa både fra Cuba og Puerto Rico, Colombia, Venezuela og Panama. Son Candela er et populært live-orkester, og har spilt på flere sentrale jazz-, latin- og verdensmusikkscener, som for eks. Kongsberg Jazz Festival, Oslo Caribbean Festival, Cosmopolite Scene, Union Scene, FOMO Stavanger, St Croix huset og mange andre.

Medvirkende:

Luis Sucari – Bass/vokal
Carlos Aranguiz Morales –Cuatro-gitar
Christer Sevilhaug El-gitar
Mario Corrado – Piano
Rainer Tarin Camps – Vokal
Antonio Torner – Timbales
Ruben Pirela – Congas
Øyvind Brekke – Trombone
Magnus Murphy Joelson – Trombone

Detaljer:

  • Dato: lørdag 1. juni
  • Sted: Byscenen, Trondheim
  • Pris: 350,- + avgifter
  • Dørene åpner: kl. 20.00
  • Danseshow starter: kl. 21:30
  • Konsert starter: kl. 22:00

Konserten er støttet av Trondheim Kommune.

For mer informasjon og billetter, besøk www.byscenen.no/event/son-candela

Bli med oss på en lidenskapelig og energisk konsertkveld med Son Candela! Vi ses på dansegulvet!

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen