Latinsk vårfest med DJ Kasra!

Hjem/2020, Sosialdans, Sosialdans Trondheim, trondheim/Latinsk vårfest med DJ Kasra!
Laster Arrangementer


SalsaNor inviterer hele byens dansemiljø til en forrykende dansefest for å markere starten på sommeren og slutten på dansesemesteret! Vi tråkker til og inviterer inn i byens storstue, selveste Byscenen!

For å sette en ekstra spiss på kvelden har vi også invitert DJ Kasra fra Oslo til å spille for oss! Kasra har vært fast inventar som DJ i latinmiljøet i hovedstaden i flere år og spiller også på mange festivaler verden over. Denne kvelden vil han spille hovedsakelig salsa (tilpasset både puertorikansk og cubansk stil) samt noe bachata og litt cha cha.

Som om det ikke skulle være nok vil også SalsaNors dansegrupper vil opptre! Det betyr at vårt kjære ruedateam vil gi oss et forrykende cubansk show, og våre showgrupper, ledet av vår alles fantastiske Magda, vil også opptre! Deres opptreden er kulminasjonen av ett års arbeid, så her er det bare å glede seg. Showtime er 22:30 og varer ikke mer enn 15-20 min.

Vi starter 20:30 og danser til Byscenen kaster oss ut, så her er det bare å sette av datoen! Billetter kan kjøpes nå eller i døra, prisen er den samme. Rabatt for uføre og studenter!