SalsaNor til fjells 3.-5. september

Hjem/2021, Andre eventer/SalsaNor til fjells 3.-5. september
Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.


Ta vare på deg selv. Bli med SalsaNor på opplevelsestur til Rondane 3.-5. september. 

Vi lengter etter å samle dansefolket igjen, og har en skikkelig treat planlagt med fjellturer i nydelige Rondane, mindfullness, danseklasser, deilige hotellrom og førsteklasses mat på Spidsbergseter Resort Rondane, Fjellbadet med basseng, boblebad og flere ulike saunaer og best av alt, sosialt samvær med de folka vi elsker, nemlig dansefolket!!

 

Pakken inkluderer:

 • 2 netter på Spidsbergseter Resort Rondane i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svanesenger med ekstra overmadrass (ekstranatt kan bookes om du trenger en langhelg)
 • Alle måltider, dvs. frokost, nistepakker og drikke til å fylle på termos og middag
 • Prisvinnende høstbuffet, Gudbrandsdals-bordet, med spennende varme og kalde retter fredag kveld
 • 3-retters festmiddag lørdag inkl. aperitif & underholdningsprogram mellom serveringene
 • Fiesta & Pachanga begge kveldene i hotellets FESTLÅVE med dansegulv, vår egen favorittmusikk og alle rettigheter
 • Organiserte fjellturer i Rondane lørdag og søndag (velg blant lette og mer krevende turer)
 • Morgentime mindfullness lørdag og søndag
 • Ettermiddagstimer salsa suelta, bachata footwork og ábaco fredag og lørdag
  (parallelle klasser i to ulike saler, endres til pardans og rueda hvis smitte situasjonen tillater det)
 • Fri bruk av Fjellbadet med basseng, boblebad og flere ulike saunaer
 • Besøk i Aquavitfjøset fredag kveld, verdens eneste med egen akevitt
 • Gratis parkering for de som kommer i bil

Pris: kr. 4 850 per person i dobbeltrom (tillegg enkeltrom kr. 600)

NB! Vi planlegger foreløpig kun individuell dans, men vi bytter lett til pardans dersom smitte situasjonen muliggjør dette i september.

 


 

Hvordan komme seg dit

Spidsbergseter Resort Rondane ligger midt mellom Oslo og Trondheim, ca. 3 timers kjøretur fra begge (2,5 timer fra Oslo Lufthavn Gardermoen om du kommer med fly).

Å samkjøre er både miljøvennlig og økonomisk. Følg skilting til Venabygdsfjellet. Har du ledig plass i bil, post en melding om det på gruppene SalsaNor Oslo eller SalsaNor Trondhjem på Facebook. Gratis parkering utenfor hotellet.

Det finnes også gode togforbindelser til Ringebu skysstasjon på Dovrebanen, og Ekspressbusser går daglig daglig til Ringebu skysstasjon. Hotellet tilbyr henteservice. Bookes direkte med hotellet på tlf. 61 28 40 00.

Vi er klare for å ta i mot dere fra kl. 15:00 fredag 3. september. Programmet starter kl. 17:00.

 

Påmelding

Påmelding åpner 20. april. Begrenset antall plasser. 

For å sikre deg en av plassene, fyll ut påmeldingsskjema her, og velg ønsket betalingsmåte.

Så snart turen er betalt, vil du motta en bekreftelse fra oss.

Detaljert turprogram sendes ut til alle deltakere noen uker før avreise.

 

Langhelg?

Det er mulig å velge ekstranatt til kr. 1190 (enkeltrom kr. 1490), som inkluderer middag om kvelden og frokostbuffet om morgenen.

Dette kan velges (torsdag-fredag eller søndag-mandag) i selve påmeldingsskjemaet. 

Dersom du ønsker å legge til en ekstranatt på et senere tidspunkt kan du også gjøre det direkte til hotellet (direkte med hotellet på tlf. 61 28 40 00), og likevel få SalsaNor-pris om du viser til at du er påmeldt SalsaNor til Fjells.

 

Kort om program, instruktører og workshoptilbud

Dette blir en opplevelsestur fra start til slutt! Detaljert program sendes ut til alle påmeldte i august, men vi tar imot dere fra kl. 15:00 fredag, og programmet er slutt etter at vi er tilbake fra fotturene søndag ettermiddag.

For hver av dagene lørdag og søndag har vi valgt ut de aller beste fjellturene, noen enkle og noen mer krevende, og går derfor i mindre grupper på tur.

Morgenene starter med en nydelig mindfullness-session med Rohan Brown, som mange kanskje kjenner fra før. Rohan er en svært profilert instruktør og festivalartist/MC, som også har et utrolig fint opplegg omkring tilstedeværelse, rettet særlig mot oss som også er glade i å danse. 

På ettermiddagene blir det et pr danseklasser i parallelle rom, hvor Rohan underviser i det ene og Bernt Rygg i det andre. Detaljer beskrivelsen av disse workshop´ene kommer i programmet som sendes ut.


I tillegg kommer vi til å ha annet morsomt program fredag og lørdag kveld, med besøk i Aquavit-fjøset, dans på Låven, underholdning under middag. Og selvsagt masse god mat og prat med dansevenner vi har savnet så lenge!

Det er selvsagt fullt mulig å velge å gå en annen tur etter eget ønske, eller rett og slett chille på hotellet, nyte Fjellbadet, utsikten, en god bok…. Kaféen på hotellet serverer ulike lunsjalternativer mellom 12-17, om en heller vil kjøpe det istedenfor å spise nistepakke.

Det finnes også en hyggelig liten butikk i tilknytning til hotellet med det helt nødvendige, og trenger en noe mer, ligger det en stor Kiwi-butikk ca. 4 km unna.

 

Spidsbergseter Resort Rondane

Overnatting i komfortable hotellrom med flatskjerm TV, gratis høyhastighets WiFi, nye Svanesenger med ekstra overmadrass.

Fri adgang til Fjellbadet, hotellets egne velværesenter som en oase midt i fjellheimen. Her finner du svømmebasseng, barnebasseng, klatrevegg, boblebad, steambadstu, tradisjonelle badstuer, kaldtvannsgrotte og poolbar. Her kan du nyte et lunt inneklima hvor alle basseng holder 30 grader. Gode stoler med utsikt mot fjellheimen legger til rette for hvilepuls, enten du er på et kortere eller lengre opphold hos oss.


Hotellet er stolte over å ha verdens eneste Aquavitfjøs; opprinnelig et gammelt steinfjøs fra 1850. Fjøslukta er borte, men tradisjonene henger igjen i veggene. Det er dette som gjør Spidsbergseter til en opplevelse – kontrasten mellom gammelt og nytt.

Her serveres det mer enn hundre ulike sorter av denne edle og særegent norske drikk. Kjøper du en smaksprøve følger et spesiallaget aquavitglass med hjem. Vi har selvfølgelig vår egen Aquavit; 1850 Fjøsaquavit med vann fra Rondane og krydret med røsslyng, produsert av Egge Gård. Kombiner den gjerne med Fjøspils fra det lokale Atna bryggeri.

I september 2020 ble Aquavitfjøset autorisert som serveringssted for norsk fatmodnet akevitt, gjennom Norske akevitters venner.

Lese mer? https://spidsbergseter.no

 

 

Mer om fotturene i Rondane

Spidsbergseter er det hotellet på Venabygdsfjellet som ligger nærmest Rondane Nasjonalpark, og turstiene starter rett utenfor hotellet. Det er mange topper og kjente turer å velge mellom, og vi planlegger med valg mellom to ulike turer hver av dagene, én enkel og én litt mer krevende. Beskrivelse av hvilke turer kommer i detaljert program som sendes ut til alle påmeldte i august.

September er den vakreste måneden i Rondane, med den klareste luften og ubeskrivelige farger. Alt fra fjellbjørk til blåbærris og lyng har kledd seg i sine fineste drakter.
Vi lover spektakulær natur, fossefall og fantastisk utsikt! En etterlengtet boost for både sjel & sinn.

 

Avbestilling

Avbestilling før 8. juni: Full refusjon med fradrag av adm.gebyr kr. 450

Avbestilling før 8. august: 50% refusjon av innbetalt beløp

Avbestilling fra og med 9. august: ingen refusjon

Avbestilling av påmelding til SalsaNor må gjøres skriftlig til post@salsanor.no.
Evt. tilleggsbestilling gjort direkte til hotellet må avbestilles iht. hotellets avbestillingsregler.

Vi anbefaler å tegne reiseforsikring.

 

Go to Top