SalsaNor Ung

For deg mellom 14 og 23 år som er interessert i karibisk dans som salsa, reggaeton, afro-cubansk, rueda de casino m.m. Vi har ukentlige danseaktiviteter noen perioder i året, vi arrangerer Dance Camps om sommeren og noen ganger helge-eventer. Vi har mange profesjonelle dansere fra Karibien/Latin-Amerika som er instruktører hos oss.

Ved å bli medlem i SalsaNor UNG vil de fleste aktivitetene være helt eller nesten Gratis. Å bli medlem koster kr. 50 og er gyldig ut året du fyller 23. Du kan bli medlem her

Organisasjonen SalsaNor har holdt på siden 1999 og har som visjon å åpne en ny verden for de som blir med på våre eventer. Vi trappet opp organiseringen av aktiviteter for ungdom og barn i 2016, da under navnet «Shake It» i Oslo (for ungdom 14-23 år), og som SalsaNor i Stavanger (for barn 7-12 år). Fra i år har vi en egen side på salsanor.no for SalsaNor UNG. Er du interessert i å følge med på hva som skjer innen karibisk dans med oss, bli med i denne facebook gruppa. Oppdag en ny verden med SalsaNor!