Ta vare på deg selv! Bli med SalsaNor på opplevelsestur til Rondane 3.-5. september. 

Vi lengter etter å samle dansefolket igjen, og har en skikkelig treat planlagt med fjellturer i nydelige Rondane, mindfullness, danseklasser, deilige hotellrom og førsteklasses mat på Spidsbergseter Resort Rondane, Fjellbadet med basseng, boblebad og flere ulike saunaer og best av alt, sosialt samvær med de folka vi elsker, nemlig dansefolket!!

Kun 3 timer å kjøre fra Oslo (2,5 fra Oslo Lufthavn) og Trondhjem. Det går også både tog og buss, og hotellet har henteservice på tog-/busstasjonen. Rohan Brown og Bernt Rygg blir med oss som danseinstruktører. Det blir både enkle og mer krevende turer å velge mellom, og vi har og flere andre festlige programposter i ermet om kveldene.

Vårt opplegg går fra fredag kveld ti søndag ettermiddag, men det er fullt mulig å legge til ekstra natt både torsdag-fredag eller søndag-mandag, for de som har anledning til å ta seg en langhelg.

Påmeldingen har akkurat åpnet, og gjøres via denne lenka. Begrenset antall plasser. Fullstendig informasjon om turen finner du under menyvalg «Konserter, events og socials» eller her.