Med noen få unntak og en rekke hederlige forsøk som har. måttet avlyses, har Covid-19 sørget for en lang hvilepause for dansefoten. Det er derfor med stor glede at vi nå gjenåpner tirsdagskursene våre fra 31. august.

 

Yassell Lopez Rodriguez ny instruktør med nye, spennende kurs

Vi presenterte Yassell allerede i 2020, i håp om at kurs ville komme i gang fra januar i år. Slik ble det ikke. Han hadde da akkurat flyttet til Oslo fra Gøteborg, hvor han har drevet sin danseskole Yassballet med stor suksess de siste 9 årene!

Yassell har jobbet med SalsaNor på Sentralen én gang i 2017, og vi digger ham!! De første kursene vi legger opp til med Yassell, blir hovedsakelig kurs hvor man utvikler seg i dansen uten å trenge partner, som f.eks. mambo, cha cha cha, grunnleggende afro-cubansk danseteknikk, og ikke minst Cuban Elegance, som tar for seg det vi virkelig trenger når det gjelder koordinasjon, musikalitet, armer, fotarbeid/heels…

Gled dere!!! Og vi gleder oss noe helt ubeskrivelig!!!! til å kunne starte med danseaktivitet igjen. Detaljert kursplan med påmelding og beskrivelser kommer rundt 5. august.

Gjeldende korona-regler

SalsaNor følger FHI og Helsedirektoratets oppdateringer tett, og vi vil ikke før midten av august vite med sikkerhet hva som vil gjelde for kursaktivitetene i første runde, hva angår avstand og øvrige regler.

Per idag gjelder det at alle aldersgrupper er unntatt anbefalingen om 1 meters avstand innendørs og utendørs ved utøvelse av selve  den fysiske aktiviteten der dette er til hinder for normal utøvelse. Anbefalingen om å holde minst 1 meters avstand gjelder imidlertid i alle situasjoner utover dette, for eksempel i pauser, i garderober, før/etter aktivitet m.v.

Videre gjelder i dag en grense på inntil 30 personer innendørs for alle aldersgrupper.

SalsaNor vil åpne for påmelding til første kursrunde rundt 5. august, og kun åpne for inntil 30 dansere per kurs, inkludert instruktører. Dersom antallet endres etter medio august, kan antallet økes.

Vi vil ellers oppfordre til god håndhygiene før og etter kurstime, sørge for å ha antibac tilgjengelig i kurslokalene til enhver tid, og god ventilasjon.

SalsaNor flytter sine kurs inn til splitter nye lokaler hos Dancify

Midt mellom Økern og Hasle ligger Dancify’s nye lokaler, og etter hva vi vet, Oslos aller flotteste danselokaler. Store, nylagte tregulv i flere luftige saler, alle med store speilvegger og topp ventilasjon og lydanlegg. Og GRATIS parkering like utenfør døra, som mange har savnet tidligere.

Adressen til Dancify er Eikenga 11, 3. etg. Vi gleder oss stort til å ta imot dere der!

Følg med for informasjon om kurstilbudet og påmelding i august!!