Er du er en av de som føler at vinteren blir litt for lang?  Da vil tre dager med herlig, karibisk stemning i slutten av oktober kunne gjøre det mye lettere å holde ut. Lad batteriene dine fulle med tropisk energi fra live musikk, dansetimer og massevis av sosialt samvær på festivalen med den gode og inkluderende atmosfæren. Sett av helgen 20.-22. oktober.

Dette er kun en kort notis for å bekrefte dato for Oslo Caribbean Festival 2023, som samler et nydelig utvalg av det beste vi har i Norge av artister innen afrikanske, latinske og karibiske rytmer i Norge. I tillegg har som vanlig et par internasjonale navn på plakaten, både hva angår live musikk og danseinstruktører. Det er bare å glede seg til det som kommer. Festivalen lanseres 1. april med et begrenset antall Early Bird Pass.

Velkommen til den 8. utgave av Oslo Caribbean Festival, 20.-22. oktober 2023.