25-års Jubileum og Retro-priser gjennom hele 2024

SalsaNors instruktører ønsker dere velkommen til kursstart i uke 2, og gleder seg til å ta dere gjennom kurs i cubansk salsa på flere nivåer, rueda de casino på flere nivåer, salsa footwork & body control, og pardansen son. Nye deltakere ønskes spesielt velkommen til Salsa Intro på 2, 5 timer søndag 7. januar, velg mellom kurs i sentrum eller på Hasle denne dagen. Det finnes mange gode grunner til å starte å danse. Hos oss er det lav terskel og stor takhøyde, og SalsaNor vil være en organisasjon som er åpen, glad, mangfoldig og levende, akkurat slik vi opplever den latinamerikanske kulturen.

Lenker til påmelding til det enkelte kurs finner dere her (lenke)

SalsaNor fyller 25 år og kjører ‘Retropris’  for alle SalsaNor-medlemmer på alle Salsa nybegynnerkurs og Rueda nybegynnerkurs, gjennom hele 2024. Kun kr. 550 for et helt 7 ukers kurs, akkurat slik det kostet i 1999.

Vi håper også at dere vil være med og feire SalsaNors 25 års jubileum i 2024. Jubileet skal markeres gjennom hele året, med små og store happenings.

‘Retropris’  kr. 550 for SalsaNor-medlemmer på alle Salsa nybegynnerkurs og Rueda nybegynnerkurs, gjennom hele 2024. Retro-prisen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Ordinære kurspriser:
Single påmelding Lead / Follow: 1250,-
Parpåmelding : 2400,-
Intro Salsa: 550,-

Medlemskap koster kr. 100, og gir kursrabatt kr. 100. I tillegg får du som medlem rabatt på SalsaNors festivaler, dansereiser, konserter og andre sosialdans-eventer.

Her kan du kjøpe medlemskap for 2024 (lenke).

Øvrige rabatter på dansekurs

* Mengderabatt kr. 300 på kurs # 2 , kr. 350 på kurs # 3 og hele kr. 400 per person på kurs #4 i samme kursrunde.
Velges i påmeldingsskjemaet. Rabatten trekkes fra automatisk ved betaling.
* Studentrabatt kr 100,- pr påmelding. Ta med gyldig stundent-ID ved oppmøte.

Velkommen til SalsaNor!